Ο Δήμαρχος του τσιμέντου ξαναχτύπησε! Έγκλημα στα Πατήσια

26 Ιανουαρίου, 2009 at 12:55 μμ

Το παρκάκι στην Συμβολή των οδών Κύπρου και Πατησίων, ήταν ένα από τα παλιότερα στην πόλη. Γι’ αυτό και τα δέντρα του ήταν τεράστια και αιωνόβια. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για την αξία του πάρκου και για το πόσο αναντικατάστατη είναι αυτή η βλάστηση.

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα παρκάκι…

Σήμερα το βράδυ σαν τη μαφία, οι μπουλντόζες του Δημάρχου των εργολάβων και του τσιμέντου, παρά την αντίθετη απόφαση της δασικής υπηρεσίας,ισοπέδωσε το πάρκο για να κάνει υπόγειο πάρκινγκ. Μάλιστα λέει και διάφορα ψέματα, όπως ότι από πάνω θα βάλει 160 δέντρα, πράγμα που όπως βεβαίωσε επιστήμονας στο ραδιόφωνο, είναι αδύνατο και από γεωπονικής άποψης, αλλά και στατικά, καθώς τόσα δέντρα δεν χωράνε, αλλά και το βάρος του χώματος που χρειάζονται, ειδικά αν είναι και βρεγμένο, δεν υπάρχει κτίριο να το σηκώσει.

Οι κάτοικοι που έτρεξαν στο χώρο δέχτηκαν και την επίθεση των ΜΑΤ, ενώ ο εισαγγελέας που καλέστηκε από τους κατοίκους, αρνήθηκε να κανει αυτόφορη δίωξη και είπε να περιφραχτεί ο χώρος, δηλαδή μίλησε σαν εργολάβος. Ταυτόχρωνα στο αστυνομικό τμήμα λίγο πιο κάτω, δεν άφηναν τους πολίτες να υποβάλουν μήνυση!

Διαβάστε περισσότερα εδώ δείτε και φωτογραφίες.

Αλλά και στο άλσος Παγκρατίου, παρά την απαγόρευση κοπής δέντρων, οι μπουλντόζες είναι ήδη εκεί και δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η συνέχεια. Δείτε εδώ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ


Entry filed under: Ενημέρωση.

Πάνε να κάνουν τον Ελαιώνα κόλαση… Ανοικτό μήνυμα από τον Πειραιά για την υπεράσπιση του Ελαιώνα και ενεργών πολιτών της Αθήνας


koumpi

Ακούστε:

Που είναι τα 135 στρέμματα πάρκου που λέτε ότι θα γίνουν κύριε Δήμαρχε;

logo/ Σύνολο έκτασης 220 στρέμματα

Νέα Σμύρνη

2618055674_b135fefd72

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Αθήνας…

https://i0.wp.com/img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/53/7368153.jpg23/01/09 "Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Μιά εικόνα 1000 λέξεις…

https://elaionas.files.wordpress.com/2009/01/montazaki.jpg

Blog Stats

  • 100.468 Eπισκέψεις

Ελάτε σε επαφή

...επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: elaionas@yahoo.gr

.

logo/

RSS Ειδησεις για την Αθηνα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS indy.gr: Νέα από την πόλη

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Εικόνες απ' τον Ελαιώνα