Ηταν μια καταπληκτική εκδήλωση στο Γκάζι

Ιουνίου 4, 2008 at 6:28 πμ

Μια υπέροχη εκδήλωση για παιδιά, έγινε στο Γκάζι την Kυριακή 1 Ιούνη το απόγευμα.

Την οργάνωνε ο τοπικός σύλλογος Μ. Αλέξανδρος. Ο «Μ. Αλέξανδρος» είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος με πολύ δράση και σε πολύ δύσκολα πεδία, όπως είναι αυτό ενάντια στην τσιμεντοποίηση του Ελαιώνα και αυτό ενάντια στα παράνομα κέντρα, τους μπράβους και τα τραπεζοκαθίσματα.

Η εκδήλωση για τα παιδιά εντασόταν και στην διεκδίκηση του χώρου όπου και πραγματοποιήθηκε, δηλαδή το κομμάτι γης περίπου 4 στρεμμάτων που βρίσκεται ανάμεσα στο σταθμό του μετρό και την «Τεχνόπολη» στο Γκαζι. Το χώρο αυτόν που ανοίκει στο δήμο κάποιοι θέλουν να τον στρώσουν με τσιμέντα για να τον γεμίσουν τραπεζοκαθίσματα, ενώ άλλοι θέλουν να τον κάνουν πάρκινγκ. Αυτοί οι αθεόφοβοι οι κάτοικοι όμως θέλουν να γίνει πάρκο υψηλού πράσινο και παιδική χαρά. Αν είναι δυνατόν!

Έτσι πραγματοποίησαν την εκδήλωση για παιδιά με τίτλο «το δέντρο της θέλησης».

Η εκδήλωση ήταν παραπάνω από καταπληκτική. Δεκάδες παιδάκια έκοβαν σε χαρτόνια το σχήμα του σώματος τους, το έβαφαν και έγραφαν σε ένα συνεφάκι αυτό που θα ήθελαν να πουν. Ανάμεσα υπήρχαν παιχνίδια, μουσική και τραγούδι που οι μεγάλοι έδειχναν να απολαμβάνουν το ίδιο με τα μικρά. Εμείς πάντως το απολαύσαμε. Αυτοί που δεν το απόλαυσαν ήταν διάφοροι μαγαζάτορες και μπράβοι της περιοχής που έδειξαν την ενόχληση τους αρχικά μιας και το να γίνει πάρκο το μέρος, δηλαδή να μην βγάζει κέρδος τους φάνηκε αδιανόητο, ταυτιζόμενοι βέβαια με την νοοτροπία του Κακλαμάνη.

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα! Περισσότερες φωτογραφίες δείτε στο http://indy.gr/newswire/mia-katapliktik-ekdlosi-me-paidia-gia-toys-eleytheroys-3c7roys-sto-gkazi

Advertisements

Entry filed under: Παρεμβάσεις.

Το δέντρο της θέλησης Ευχαριστούμε πολύ κ. Τσίμα…


koumpi

Ακούστε:

Που είναι τα 135 στρέμματα πάρκου που λέτε ότι θα γίνουν κύριε Δήμαρχε;

logo/ Σύνολο έκτασης 220 στρέμματα

Νέα Σμύρνη

2618055674_b135fefd72

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Αθήνας…

https://i2.wp.com/img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/53/7368153.jpg23/01/09 "Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Μιά εικόνα 1000 λέξεις…

https://elaionas.files.wordpress.com/2009/01/montazaki.jpg

Blog Stats

  • 97,279 Eπισκέψεις

Ελάτε σε επαφή

...επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: elaionas@yahoo.gr

.

logo/

Δημοσιεύσεις

RSS Ειδησεις για την Αθηνα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS indy.gr: Νέα από την πόλη

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Εικόνες απ' τον Ελαιώνα


Αρέσει σε %d bloggers: