Προσωρινή αναστολή των εργασιών στο εμπορικό κέντρο του Βωβού

Δεκέμβριος 4, 2008 at 8:57 μμ 1 Σχολιο

To τμήμα αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας εξέδωσε σήμερα, 4/12/08, Προσωρινή Διαταγή αναστολής των εργασιών στο εμπορικό κέντρο MALL του κ.Βωβού στην περιοχή Ελαιώνα μέχρι την οριστική απόφαση.

Ως γνωστόν 130 πολίτες, επιστήμονες, πολεοδόμοι, καθηγητές, αγωνιστές του οικολογικού κινήματος είχαν καταθέσει στο ΣτΕ αίτημα αναστολής των εργασιών.

Στη συνεδρίαση του τμήματος του ΣτΕ η Δημοτική Αρχή του κ.Νικήτα Κακλαμάνη προσήλθε με το αίτημα να μη προχωρήσει η διαδικασία συζήτησης της αναστολής, γεγονός που αποδεικνύει την πλήρη περιφρόνηση του Δημάρχου και των συνεργατών του στα κορυφαία ζητήματα που απασχολούν τους ευαισθητοποιημένους πολίτες για τα θέματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Προς τιμή του το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής να μη προχωρήσει η διαδικασία συζήτησης του αιτήματος των προσφυγόντων για αναστολή των εργασιών.

Η Επιτροπή μας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους την στήριξαν και καλεί όλους τους πολίτες, τους επιστημονικούς φορείς, τη νεολαία, τα κινήματα πόλης, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις να δυναμώσουν και να συντονίσουν τον αγώνα τους για να γίνει ο Ελαιώνας Μητροπολιτικό Πάρκο, με υψηλό πράσινο και να αποτελέσει μια ανάσα στην τσιμεντοποιημένη Αθήνα.

Advertisements

Entry filed under: Δελτία τύπου.

Ο Δήμαρχος Αθηνάιων Ν. Κακλαμάνης έχασε την ψυχραιμία του Βοτανικός, Κράτος και Εθνικός Σχεδιασμός

1 σχόλιο

  • 1. PanosJee  |  Δεκέμβριος 5, 2008 στο 9:41 πμ

    Απίστευτο, μπράβο! Αντε να δούμε και την έκβαση πάντως χθες το AthensHeart και το Golden Mall τα φάγαμε και αυτά στη μάπα


koumpi

Ακούστε:

Που είναι τα 135 στρέμματα πάρκου που λέτε ότι θα γίνουν κύριε Δήμαρχε;

logo/ Σύνολο έκτασης 220 στρέμματα

Νέα Σμύρνη

2618055674_b135fefd72

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Αθήνας…

https://i2.wp.com/img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/53/7368153.jpg23/01/09 "Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Μιά εικόνα 1000 λέξεις…

https://elaionas.files.wordpress.com/2009/01/montazaki.jpg

Blog Stats

  • 97,279 Eπισκέψεις

Ελάτε σε επαφή

...επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: elaionas@yahoo.gr

.

logo/

Δημοσιεύσεις

RSS Ειδησεις για την Αθηνα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS indy.gr: Νέα από την πόλη

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Εικόνες απ' τον Ελαιώνα


Αρέσει σε %d bloggers: