Έτσι χτίζονται οι μεγάλες εταιρίες!

Δεκέμβριος 21, 2008 at 8:44 μμ

Η Κυρία με το «Κ» κεφαλαίο Μαργαρίτα Καραβασίλη βρέθηκε στα δικαστήρια κατηγορούμενη, στην ουσία γιατί σαν Γενικής Επιθεωρήτριας Περιβάλλοντος θέλησε να κάνει τη δουλειά της, άκουσον άκουσον!!! Η υπόθεση αφορά την μόλυνση του Ασωπού.

Όμως έχει και μια άλλη πλευρά που μας ενδιαφέρει. Στη διάρκεια της δικαστικής μάχης υπήρξαν και δύο αναφορές στο όνομα του Βωβού, καθώς η κυρία Καραβασίλη είχε αντιμετωπίσει και το θέμα του «Lagonissi Grand Resort» που έχτιζε ο Βωβός. Διαβάστε τις δύο αναφορές που λένε πολλά για το γιατί ο Βωβός έχει επιδοθεί σε προκλητικές πιέσεις προς το Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με το Mall του Ελαιώνα:

«Οσο για την υπόθεση του Lagonissi Grand Resort, ανέφερε ότι «ο κ. Βωβός πίστευε ότι θα τον υποδεχόμασταν με κόκκινα χαλιά. Μάλιστα, στη συνάντησή μας έφερε και τους δικηγόρους του για να φτιάξουμε μαζί το πόρισμα, το οποίο μου ζήτησε να το έχω έτοιμο σε τρεις μέρες. Φυσικά, εγώ έκανα το δικό μου πόρισμα»

Οπως υποστήριξε ο τότε στενός συνεργάτης της -προς επιβεβαίωση των όσων η Μαργαρίτα Καραβασίλη έχει καταγγείλει στο παρελθόν- υπήρξαν πολλοί συνάδελφοί του οι οποίοι ζήτησαν την αντικατάστασή τους λόγω των πιέσεων που δέχονταν από διάφορες πλευρές, ενώ και η ίδια η κατηγορουμένη είχε δεχτεί κατά τη θητεία της έντονες πιέσεις για σημαντικές περιβαλλοντικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, ανάμεσά τους και η υπόθεση του Lagonissi Grand Resort. Συγκεκριμένα, ο Π. Μέρκος κατέθεσε ότι ύστερα από συνάντηση με την κ. Καραβασίλη, ο επιχειρηματίας Μπ. Βωβός είχε βγει από το γραφείο της λέγοντας «εμένα δεν με σταμάτησε ποτέ κανείς. Θα σε καταστρέψω…».

Έτσι! Απλά και καθαρά, για να ξέρουμε ποιος εκπροσωπεί τι.

Περισσότερα για την υπόθεση της Μαργαρίτας Καραβασίλη διαβάστε στο blog oikomargarita. Αξίζει!

Advertisements

Entry filed under: Δημοσίευμα.

Σπάει η εκκωφαντική ομοφωνία του τύπου Να γιατί δεν θέλουν το δημόσιο διάλογο (Video)


koumpi

Ακούστε:

Που είναι τα 135 στρέμματα πάρκου που λέτε ότι θα γίνουν κύριε Δήμαρχε;

logo/ Σύνολο έκτασης 220 στρέμματα

Νέα Σμύρνη

2618055674_b135fefd72

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Αθήνας…

https://i2.wp.com/img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/53/7368153.jpg23/01/09 "Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Μιά εικόνα 1000 λέξεις…

https://elaionas.files.wordpress.com/2009/01/montazaki.jpg

Blog Stats

  • 97,279 Eπισκέψεις

Ελάτε σε επαφή

...επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: elaionas@yahoo.gr

.

logo/

Δημοσιεύσεις

RSS Ειδησεις για την Αθηνα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS indy.gr: Νέα από την πόλη

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Εικόνες απ' τον Ελαιώνα


Αρέσει σε %d bloggers: