Να γιατί δεν θέλουν το δημόσιο διάλογο (Video)

Δεκέμβριος 23, 2008 at 6:28 μμ

Όπως έχουμε γράψει και όλοι διαπιστώνουν, η κάλυψη των ΜΜΕ σχετικά με το θέμα του Βοτανικού είναι ακραία μονομερής. Γιατί άραγε η πλειοψηφία των άρθρων είναι γραμμένα χωρίς την άποψη των όσων αντιδρούν στην τσιμεντοποίηση του Ελαιώνα; Αν οι Βωβός, Κακλαμάνης και ΠΑΕ ΠΑΟ έχουν τόσο δίκιο, γιατί φοβούνται να παρατεθούν οι απόψεις τους δίπλα δίπλα με αυτές των πολιτών που έχουν προσφύγει στο ΣτΕ για το Mall Βωβού;

Την απάντηση έδωσε η πρωινή εκπομπή «Πρώτη γραμμή» της ΝΕΤ, που τόλμησε να φέρει σε ζωντανό διάλογο τις διαφορετικές απόψεις.

01

Η αδυναμία του αντιδημάρχου κυρίου Ακριτίδη να απαντήσει ήταν σχεδόν κωμική. Ειδικά όταν καλέστηκε να δείξει στη μακέτα της ανάπλασης που είναι το πάρκο των 135 στρεμμάτων. Ακόμα πιο κωμικός έγινε όταν στην ερώτηση ποιος φταίει για την σημερινή κατάσταση εγκατάλειψης του Ελαιώνα, απάντησε στο μέλος της επιτροπής πολιτών, «Εσείς»!!! Για να εισπράξει την απάντηση ότι ο ίδιος ανήκει σε μια παράταξη που διοικεί το δήμο για 20 χρόνια και άρα δεν μπορεί να επικαλείται τα χάλια του Ελαιώνα για τα οποία ευθύνεται.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο κύριος Ακριτίδης όταν είπε επί λέξη ότι το γήπεδο του ΠΑΟ ήταν η «ατμομηχανή» που αναζητούσαν για να γίνει η διπλή ανάπλαση. Η Άποψη αυτή ταυτίζεται με την άποψη της επιτροπής πολιτών που λέει ότι το γήπεδό χρησιμοποιήθηκε σαν προπέτασμα για να περάσει η συνολική τσιμεντοποίηση του χώρου. Ότι δηλαδή η κατασκευή του γηπέδου ήταν για λαϊκή κατανάλωση ενώ οι διάφοροι Βωβοί θα έριχναν τσιμέντα. Πράγματα που δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς να κρυφτούν πίσω από την επιθυμία των οπαδών του ΠΑΟ για το γήπεδο.

Αλλά και ο κύριος Σαμαράς της ΠΑΕ ΠΑΟ εξέπληξε, μιας και πρώτη φορά δεν αναφέρθηκε στα 56 στρέμματα της δήθεν δωρεάς Βωβού. Αυτό αν δεν έγινε κατά λάθος σημαίνει αλλαγή γραμμής πλεύσης.

Στο τέλος και όταν ο κ. Ακριτίδης κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να απαντήσει, άρχισε να λέει διάφορα άσχετα με τα επιχειρήματα που είχε ακούσει σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις. Αντί να απαντάει σε όσα λεγόντουσαν από την άλλη πλευρά, άρχιζε το τροπάρι… αλλά και εσείς είχατε κάνει αυτό και ‘κείνο κ.ο.κ. Φυσικά ποτέ δεν απάντησε που είναι το πάρκο των 135 στρεμμάτων. Μετά από αυτή την εκπομπή δεν νομίζουμε να εμφανιστεί ποτέ σε αντίστοιχο πάνελ.

Απολαύστε την εκπομπή σε τρία μέρη:

Μέρος 1ºΜέρος 2ºΜέρος 3º

Advertisements

Entry filed under: Δημοσίευμα.

Έτσι χτίζονται οι μεγάλες εταιρίες! Του Βοτανικού οι μάγκες


koumpi

Ακούστε:

Που είναι τα 135 στρέμματα πάρκου που λέτε ότι θα γίνουν κύριε Δήμαρχε;

logo/ Σύνολο έκτασης 220 στρέμματα

Νέα Σμύρνη

2618055674_b135fefd72

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Αθήνας…

https://i2.wp.com/img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/53/7368153.jpg23/01/09 "Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Μιά εικόνα 1000 λέξεις…

https://elaionas.files.wordpress.com/2009/01/montazaki.jpg

Blog Stats

  • 97,282 Eπισκέψεις

Ελάτε σε επαφή

...επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: elaionas@yahoo.gr

.

logo/

Δημοσιεύσεις

RSS Ειδησεις για την Αθηνα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS indy.gr: Νέα από την πόλη

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Εικόνες απ' τον Ελαιώνα


Αρέσει σε %d bloggers: