Μήπως η υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟ στον Βωβό έχει εξήγηση;

Ιανουαρίου 8, 2009 at 1:30 μμ

Προτείνουμε ειδικά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να διαβάσουν το παρακάτω δημοσίευμα από το site indy.gr

——————————–>

Να γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟ είναι τόσο φανατική υπέρ του Mall του Βωβού

Σε όλο το τελευταίο διάστημα που έχει μπλοκαριστεί από το ΣτΕ (προσωρινά) η κατασκευή του εμπορικού κέντρου του Βωβού στον Ελαιώνα, η ΠΑΕ ΠΑΟ κράτησε μια στάση φανατισμού υπέρ Βωβού. Μόνο το τελευταίο διάστημα κάπως την μετατόπισε προς το ελαφρώς πιο ουδέτερο.

Το γεγονός είχε κάνει μεγάλη εντύπωση καθώς η επιτροπή πολιτών για τον Ελαιώνα, τεκμηριωμένα υποστηρίζει ότι η κατασκευή του γηπέδου δεν επηρεάζεται από το Mall του Βωβού. Γιατί λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟ να είναι τόσο φανατική για την κατασκευή του; Καλά η στάση του Κακλαμάνη είναι κατανοητή. Ο άνθρωπος είναι μπλεγμένος μέχρι το λαιμό, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟ;

Μια πιθανή απάντηση ήρθε χτες από δημοσίευμα σε οικονομικό site που λέει ότι η ΜiG του κ. Βγενόπουλου, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, συζητά την εξαγορά της κατασκευαστικής του Βωβού, εδώ και πάνω από ένα μήνα. Να λοιπόν γιατί μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟ να θέλει τόσο φανατικά το εμπορικό κέντρο. Γιατί απλά θα περάσει στα χέρια μεγαλομετόχου της!!!

Δείτε την είδησηαπό το Capital.gr:

Συζητήσεις ΜIG – Βωβού

08/01/2009

Σε διαπραγματεύσεις με αντικείμενο την εξαγορά του ποσοστού που ελέγχει η οικογένεια Βωβού στην εισηγμένη εταιρεία Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η Marfin Investment Group.

Oι συζητήσεις διεξάγονται εδώ και περίπου ένα μήνα χωρίς, όμως, μέχρι τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Μπορεί η MIG να ενδιαφέρεται γενικότερα για τον κλάδο του real estate, για αυτό άλλωστε έχει συστήσει και τη MIG Real Estate, η περιρρέουσα κατάσταση της οικονομίας όμως καθιστά δύσκολη την κατάληξη του deal.

Aπό την άλλη πλευρά, η οικογένεια Βωβού που ελέγχει το 35% της εισηγμένης βλέπει ότι η καθυστέρηση των εργασιών για την ανέγερση του εμπορικού κέντρου από την εταιρεία στο Βοτανικό λόγω της αίτησης που υπέβαλαν στο τμήμα αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων ενδέχεται να επιφέρει αλυσιδωτές επιπτώσεις στην χρηματοοικονομική θέση της εταιρείας αφού ήδη η Βωβός έχει λάβει δάνειο 111 εκατ. ευρώ για την υλοποίησή του και ήδη έχει εκτελεστεί μεγάλο μέρος των εργασιών. Σημειώνεται ότι το project του Βοτανικού είναι το μεγαλύτερο έργο της εισηγμένης εταιρείας αυτή την περίοδο.

Η Βωβός έχει σταθερά έσοδα από μισθώματα και η εσωτερική αξία της μετοχής στο 9μηνο διαμορφώθηκε στα 20,42 ευρώ, ενώ η μετοχή έκλεισε χθες στο ΧΑ στα 9,68 ευρώ (discount 53%). Στη Βωβός συμμετέχουν με ποσοστά άνω του 5% η Fidelity και η Credit Agricole.

Advertisements

Entry filed under: Ενημέρωση.

Aιγάλεω – Ελαιώνας Απόφαση αναστολής για το MALL του Βωβού


koumpi

Ακούστε:

Που είναι τα 135 στρέμματα πάρκου που λέτε ότι θα γίνουν κύριε Δήμαρχε;

logo/ Σύνολο έκτασης 220 στρέμματα

Νέα Σμύρνη

2618055674_b135fefd72

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Αθήνας…

https://i2.wp.com/img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/53/7368153.jpg23/01/09 "Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Μιά εικόνα 1000 λέξεις…

https://elaionas.files.wordpress.com/2009/01/montazaki.jpg

Blog Stats

  • 97,282 Eπισκέψεις

Ελάτε σε επαφή

...επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: elaionas@yahoo.gr

.

logo/

Δημοσιεύσεις

RSS Ειδησεις για την Αθηνα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS indy.gr: Νέα από την πόλη

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Εικόνες απ' τον Ελαιώνα


Αρέσει σε %d bloggers: