Είναι κρίμα στην άμμο να χτίζεις παλάτια…

Ιανουαρίου 21, 2009 at 11:57 μμ

Απ’ ότι φαίνεται, είναι τόσο παθιασμένος με το τσιμέντο ο δήμαρχός της Αθήνας, που στην προσπάθεια του να χτίσει ξεχνάει μονίμως τους νόμους και τις προϋποθέσεις. Σαν να μην του έφτανε η νομική σφαλιάρα του ΣτΕ για το Mall Βωβού, σαν να μην έφτανε που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα καθώς το σκεπτικό της απόφασης λέει κι από πάνω ότι το Mall και το γήπεδο δεν είναι συνδεμένα διαψεύδοντας τον πανηγυρικά, τώρα έφαγε και κόκκινη κάρτα από τη Διεύθυνση Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος που του βγάζει τις προσπάθειες να ρίξει τσιμέντο στο Άλσος Παγκρατίου παράνομες!
Κρίμα για τον Νικήτα γιατί τόσο καιρό έχτιζε το επικοινωνιακό του προφίλ με ζήλο και μέσα σε ένα μήνα στραπατσαρίστηκε ανεπανόρθωτα.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο από την Ελευθεροτυπία:

Κόκκινη κάρτα στα σχέδια για το τσιμέντο
Στις προεκλογικές υποσχέσεις του ο κ. Κακλαμάνης είχε περιλάβει την κατασκευή θεάτρου στον μόνο πνεύμονα της πυκνοδομημένης συνοικίας. Τον περασμένο Ιούνιο η «Ε», με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, είχε αποκαλύψει τα σχέδια της δημοτικής αρχής να τροποποιήσει το πολεοδομικό καθεστώς στον συγκεκριμένο χώρο και να κατασκευάσει μέσα στον παλαιότερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας εγκαταστάσεις σε έκταση περίπου 700 τετραγωνικών για θέατρο, αναψυκτήριο και βοηθητικούς χώρους.

Στις 13 Ιανουαρίου 2009, με έγγραφο που έχει στα χέρια της η εφημερίδα, η Διεύθυνση Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρει: «Ενέργειες που θίγουν τον χαρακτήρα πάρκου ή άλσους και αλλάζουν τη χρήση τους διώκονται ως παράνομες σύμφωνα με τη δασική νομοθεσία και λαμβάνονται μέτρα προστασίας της έκτασης και επαναφορά της στην προτεραία μορφή της». Προσθέτει επίσης ότι «η αλλαγή της χρήσης πάρκου ή άλσους δεν δικαιολογείται ακόμη και στην περίπτωση που αυτή επιχειρηθεί με πράξη της Διοίκησης» και ότι «η πράξη αυτή πρέπει να διορθωθεί άμεσα, διαφορετικά, με παρέμβαση της αρμόδιας περιφερειακής δασικής αρχής, θα επιλαμβάνεται η Δικαιοσύνη».

H συνέχεια εδώ

Advertisements

Entry filed under: Δημοσίευμα.

Ανακοίνωση των δικαστικών λειτουργών του ΣτΕ για το Βοτανικό Ενδιαφέροντα δημοσιεύματα


koumpi

Ακούστε:

Που είναι τα 135 στρέμματα πάρκου που λέτε ότι θα γίνουν κύριε Δήμαρχε;

logo/ Σύνολο έκτασης 220 στρέμματα

Νέα Σμύρνη

2618055674_b135fefd72

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Αθήνας…

https://i2.wp.com/img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/53/7368153.jpg23/01/09 "Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Μιά εικόνα 1000 λέξεις…

https://elaionas.files.wordpress.com/2009/01/montazaki.jpg

Blog Stats

  • 97,279 Eπισκέψεις

Ελάτε σε επαφή

...επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: elaionas@yahoo.gr

.

logo/

Δημοσιεύσεις

RSS Ειδησεις για την Αθηνα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS indy.gr: Νέα από την πόλη

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Εικόνες απ' τον Ελαιώνα


Αρέσει σε %d bloggers: