H AEK έλαβε το δίδαγμα του Βοτανικού για το γηπεδικό

Μαρτίου 11, 2009 at 10:46 πμ

O αγώνας των πολιτών στο θέμα του Βοτανικού έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις και σε άλλα ανοιχτά γηπεδικά θέματα όπως είναι αυτό του γηπέδου της ΑΕΚ. Αναδημοσιεύουμε άρθρο σχετικά με τις συναντήσεις ιθυνόντων για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Τα bold δικά μας.

Σε θετικό κλίμα το ραντεβού για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια Καλό κλίμα υπήρξε την Τρίτη στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Θανόπουλος με τους Αντώνη Βγόντζα, Γιάννη Γρανίτσα, Δημήτρη Χατζηχρήστο και Σταύρο Κοντό για την πιθανή ανέγερση του νέου γηπέδου της Ενωση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αντώνης Βγόντζας, νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου, τόνισε: «Μόνο η ΠΑΕ μπορεί να ενημερώσει για τις αποφάσεις της συνάντησης. Εγώ ενημέρωσα για τα νομικά δεδομένα όπως έχουν προκύψει από το ΣτΕ όπου και οι δύο νόμοι (σ.σ. 2002, 2003) κρίθηκαν αντισυνταγματικοί. Δεν μπορεί να κοπεί ούτε ένα δέντρο από το άλσος. Αξιοποιώντας τις προηγούμενες προσπάθειες, θα δούμε αν μπορεί να χτιστεί το γήπεδο, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει εκτός της πολεοδομικής λογικής που επικρατεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τις εμπορικές χρήσεις ξεχάστε τες. Θα είναι αυτές που εξυπηρετούν τις ανάγκες της ΑΕΚ. Δεν μπορούν να φαντασιώνονται κάποιοι καινούριες τροπολογίες και αυτό φάνηκε από την εισήγηση του αρμόδιου εισηγητή στην υπόθεση του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει αρκεί οι ελπίδες να κινηθούν στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΣτΕ. Καινούριοι νόμοι δεν είναι σίγουρο ότι απαιτούνται. Χρειάζεται νέα προσπάθεια με την αξιοποίηση όλων όσων έχουν γίνει ως τώρα. Το σχέδιο (σ.σ. Γρανίτσα) που έχετε στο νου σας δεν μπορεί να γίνει. Είναι σημαντικό ότι υπήρξε ζωντανός διάλογος, με τους νομικούς των δύο πλευρών να μην διαφωνούν μεταξύ τους. Χρειάζεται ο κόσμος της ΑΕΚ να ελπίζει, αλλά κανείς δεν πρέπει να αναθερμάνει ελπίδες που δεν βασίζονται σε νομικό πλαίσιο».

Μπορείτε να κάνετε εκτίμηση για το μέγεθος – χωρητικότητα του γηπέδου;

«Θα πρέπει να μιλήσουμε με τους αρμόδιους πολεοδόμους. Εχω στο μυαλό μου περίπου πόσο μπορεί να είναι, αλλά αν δεν έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου δεν μπορώ να μιλήσω».

Ολο το δημοσιεύμα εδώ : http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/233184.html

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

ANTIo στο Χρήστο Παπουτσάκη Οικονομική καμπάνια της Επιτροπής


koumpi

Ακούστε:

Που είναι τα 135 στρέμματα πάρκου που λέτε ότι θα γίνουν κύριε Δήμαρχε;

logo/ Σύνολο έκτασης 220 στρέμματα

Νέα Σμύρνη

2618055674_b135fefd72

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Αθήνας…

https://i2.wp.com/img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/53/7368153.jpg23/01/09 "Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Μιά εικόνα 1000 λέξεις…

https://elaionas.files.wordpress.com/2009/01/montazaki.jpg

Blog Stats

  • 97,279 Eπισκέψεις

Ελάτε σε επαφή

...επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: elaionas@yahoo.gr

.

logo/

Δημοσιεύσεις

RSS Ειδησεις για την Αθηνα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS indy.gr: Νέα από την πόλη

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Εικόνες απ' τον Ελαιώνα


Αρέσει σε %d bloggers: