Ο ακραίος πανικός του δημάρχου Ν. Κακλαμάνη

16 Δεκεμβρίου, 2008 at 1:03 μμ

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι έχει μετατραπεί σε φανατισμένο οπαδό του Βωβού που με έντεχνο τρόπο παρουσιάζει ως φανατισμό υπέρ του Παναθηναϊκού!
Μάλιστα ο δήμαρχος της πόλης των Αθηνών χρησιμοποίησε τη θέση του και το site του δήμου για να προβεί σε μια ανήθικη πράξη όπως είναι η στοχοποίηση ενός μέλους της επιτροπής μας, ονομαστικά! Αυτό που τον ενόχλησε στο συγκεκριμένο μέλoς είναι ότι λόγο της ιδιότητας του, ως μηχανικός, είχε όλες τις γνώσεις ώστε να τεκμηριώσει νομικά και τεχνικά, όλες της παρανομίες και αλχημείες που έχουν γίνει από την ιερά συμμαχία Κακλαμάνη-Βωβού στον Ελαιώνα.

Σε αυτή την στοχοποίηση αναφέρθηκε χτες στο δημοτικό συμβούλιο και η δημοτική σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης» Ελθήνα Αγγελοπούλου, λέγοντας στο δήμαρχο ότι η επαίσχυντη αυτή στοχοποίηση καθιστά το Δήμαρχο συνυπεύθυνο για την ασφάλεια του εν λόγω μέλους της επιτροπής.

Ο δήμαρχος όμως ως φανατισμένος «Βωβιστής» δεν καταλαβαίνει από όρια και θεσμούς και χτες έφτασε να απειλήσει την «Ανοιχτή Πόλη» λέγοντας: «Δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού ακόμα δεν έχει αντιδράσει. Όταν αντιδράσει, θα είναι σαν ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω».

Δηλαδή ο Δήμαρχος της πόλης, απειλεί τους πολίτες που ασκούν το νόμιμο δικαίωμα προσφυγής στο ΣτΕ καλώντας και καλύπτοντας αντιδράσεις οπαδών του Παναθηναϊκού οι οποίοι κατά τον κ. Κακλαμάνη είναι τόσο βλάκες που θα βγουν στο δρόμο να αντιδράσουν υπέρ της κατασκευής του εμπορικού κέντρου του Βωβού!!! Όλα αυτά τις ίδιες μέρες που ο κ. Κακλαμάνης καταφέρετε κατά της αγωνιζόμενης νεολαίας για βανδαλισμούς.

Από πλευράς μας καλούμε κάθε φίλο του Παναθηναϊκού να αναρωτηθεί:

  • Πως είναι δυνατόν η κατασκευή ενός εμπορικού κέντρου να έχει καταστεί προϋπόθεση για την κατασκευή του γηπέδου;
  • Πως είναι δυνατόν ο Δήμαρχος και ο Βωβός να εκβιάζουν τους πάντες λέγοντας ότι χωρίς Mall δεν θα υπάρξει γήπεδο;
  • Γιατί τελικά ο κ. Κακλαμάνης και το ΥΠΕΧΩΔΕ κατέστησαν τον Βωβό ρυθμιστή της «Διπλής ανάπλασης»;

Απλά εκμεταλλεύονται την επιθυμία του κόσμου του Παναθηναϊκού για γήπεδο, για να κάνουν μπίζνες στον Ελαιώνα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Όσο για τα 56 στρέμματα του Βωβού που δήθεν έχει δώσει για το γήπεδο, υπενθυμίζουμε σε όλους ότι αυτά έπρεπε να τα έχει δώσει στο πλαίσιο της υποχρέωσης κάθε οικοπέδου που εντάσσεται στο σχέδιο πόλης να δώσει εισφορά σε γη στο δημόσιο. Κάτι τέτοιο παρανόμως δεν έγινε. Άρα αν ο δήμος πάρει αυτή την εισφορά σε γη, τότε ο εκβιασμός του Βωβού δεν θα υφίσταται… Απλά πράγματα…

Μήπως τελικά το σύνθημα «Νικήτα Βωβέ και Μπάμπη Κακλαμάνη σας ένωσε το χρήμα και γίνατε χαρμάνι» αποτελεί την συμπύκνωση της όλης υπόθεσης;

Entry filed under: Απόψεις.

Η παρέμβαση του Ρήγα Αξελού στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της «Διπλής Ανάπλασης» Πράγματι έπεσαν οι μάσκες κ. Κακλαμάνη!


koumpi

Ακούστε:

Που είναι τα 135 στρέμματα πάρκου που λέτε ότι θα γίνουν κύριε Δήμαρχε;

logo/ Σύνολο έκτασης 220 στρέμματα

Νέα Σμύρνη

2618055674_b135fefd72

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Αθήνας…

https://i0.wp.com/img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/53/7368153.jpg23/01/09 "Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Μιά εικόνα 1000 λέξεις…

https://elaionas.files.wordpress.com/2009/01/montazaki.jpg

Blog Stats

  • 100.480 Eπισκέψεις

Ελάτε σε επαφή

...επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: elaionas@yahoo.gr

.

logo/

RSS Ειδησεις για την Αθηνα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS indy.gr: Νέα από την πόλη

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Εικόνες απ' τον Ελαιώνα